Skaniausios naujienos

Patiekalas iš XVII a. Radvilų virėjo užrašinės: išmėginkite jėzuitų bigoso receptą
LDK valdovų bei didikų pamėgtos lydekos su šafranu receptas: kodėl istorinėje virtuvėje geltonas maistas reiškė prabangą?
Grafų pavardę pelniusio patiekalo receptas: pasigaminkite XIX a. išpopuliarėjusius Tiškevičiaus koldūnus
Didikų rūmuose valgytas ir legendomis apipintas patiekalas: kaip šiandien pasigaminti Radvilų kaplūną? 
Lietuvos žydų XIX a. pamėgtas silkės užkandis: kaip namuose pasigaminti legendinį „foršmaką“?
Pasigaminkite XIX a. vilniečių pamėgtus Nelsono zrazus: kaip pasikeitė receptas ir kodėl patiekalui duotas britų admirolo vardas?
Alaus ir duonos sriuba, vilniečių valgyta ir prieš 400 metų: išbandykite senovinį receptą
Vilnius pristato skaniausias miesto istorijas: su gastronomijos ekspertais šios dienos virtuvei pritaikė istorinius sostinės receptus
Gastronomijos restauratoriai – kelionė per 700 Vilniaus istorinės virtuvės metų
Autentiškus vilnietiškus receptus surinkusi Ewa Wołkanowska-Kołodziej: „Vilnius man – lyg skonių mozaika“
Vytaras Radzevičius: „Vilnius yra labai skanus miestas“

By using this site, you consent to the use of cookies for analytical purposes, advertising and personalized content. For more information, read here.