Interaktyvioje vakarienėje kviesime lanksčiai bei šiuolaikiškai pažvelgti į tai, ką tuomet mėgo Barbora Radvilaitė valgyti, sužinoti be kokių iš Italijos viduramžių pabaigoje atkeliavusių į Lietuvą ingredientų nebeįsivaizduojame maisto gamybos, išmokti pasigaminti karališką renesansinio Vilniaus vakarienę, paragauti Barboros ir Žygimanto Augusto mėgstamų skonių derinius patiekaluose ir, žinoma, maisto gamybai naudoti lietuviškus ingredientus, palaikant vietinį verslą.
Interaktyvios vakarienės meniu:
– Naminė focaccia duona su kepta antiena, apelsinų bei pipirų užpilu ir lietuviškomis salotomis
– Lėtai ruošta ir plėšyta lašiša su keptomis kaliaropėmis, pastarnokų piure ir naminio sviesto – baltojo obuolių vyno padažu
– Varškėtukai su apelsinais, midaus padažu, juodojo šokolado drožlėmis ir druska
Dalyvių skaičius: 5-6 dalyviai (mažiausias galimas dalyvių skaičius 5, didžiausias – 6)
Užsiėmimų laikas – 2 – 2,5 val.
Kaina – 400 eur. 6 žmonėms
Laikotarpis – 2023 m. birželio 5 d. – gruodžio 31 d.
Adresas – Šiaulių g.5
Kontaktas: el.p: [email protected].
Organizatorius: Kultūros startuolis ,,Slapta meilė”
Daugiau informacijos