Šventės širdis
Kurkime šventę kartu
Dalyvauk
Vilniaus DNR
lt
en
ru
pl
Pradinis
Šventės širdis
Kurkime šventę kartu
Dalyvauk
Vilniaus DNR
Žurnalas
Šventę kuria
Skaniausios naujienos
Patiekalas iš XVII a. Radvilų virėjo užrašinės: išmėginkite jėzuitų bigoso receptą
LDK valdovų bei didikų pamėgtos lydekos su šafranu receptas: kodėl istorinėje virtuvėje geltonas maistas reiškė prabangą?
Grafų pavardę pelniusio patiekalo receptas: pasigaminkite XIX a. išpopuliarėjusius Tiškevičiaus koldūnus
Didikų rūmuose valgytas ir legendomis apipintas patiekalas: kaip šiandien pasigaminti Radvilų kaplūną?
Lietuvos žydų XIX a. pamėgtas silkės užkandis: kaip namuose pasigaminti legendinį „foršmaką“?
Pasigaminkite XIX a. vilniečių pamėgtus Nelsono zrazus: kaip pasikeitė receptas ir kodėl patiekalui duotas britų admirolo vardas?
Alaus ir duonos sriuba, vilniečių valgyta ir prieš 400 metų: išbandykite senovinį receptą
Vilnius pristato skaniausias miesto istorijas: su gastronomijos ekspertais šios dienos virtuvei pritaikė istorinius sostinės receptus
Gastronomijos restauratoriai – kelionė per 700 Vilniaus istorinės virtuvės metų
Autentiškus vilnietiškus receptus surinkusi Ewa Wołkanowska-Kołodziej: „Vilnius man – lyg skonių mozaika“
Vytaras Radzevičius: „Vilnius yra labai skanus miestas“
By using this site, you consent to the use of cookies for analytical purposes, advertising and personalized content. For more information,
read here
.
OK